Product was successfully added to your shopping cart.
0izdelkov

Vaša košarica je prazna

Napredno iskanje po trgovini

POPRAVILO PLATIŠČ

Popravilo platišč

Vozite s poškodovanimi platišči? Se zavedate, da ima lahko takšna vožnja precej resne posledice, saj lahko poškodovana platišča povsem deformirajo pnevmatiko, obrabljajo pa se tudi amortizerji in podvozje vozila? Nikar se popravljanja platišč ne lotite sami, saj imamo pri nas ustrezne strokovnjake, ki bodo poskrbeli za popravilo platišč.


Kdaj je potrebno popravilo platišč?

Zvita platišča so lahko posledica prometnih nesreč ali poškodb vozila na neustreznih cestah. Poleg tega sčasoma platišča zaradi različnih poškodb in nepravilnega vzdrževanja tudi porjavijo. Takšna platišča je cenovno bolj ugodno popraviti, kot pa da bi si priskrbeli povsem nova platišča. Med popravila sodijo na primer popravilo zvitih robov, popravila od udarcev in poškodb.

Naše strokovno osebje vam na posebni napravi za popravilo platišč Atek makina pangea 12” do 28” v najkrajšem možnem času platišča izravna, poleg tega pa jih tudi spolira in namaže s premazom. Nudimo vam cenovno ugodno popravilo kovinskih in aluminijastih platišč vseh vrst in oblik od 12 do 28 col/palcev. Vabimo vas, da nas obiščete in se prepričate v kakovostno storitev!


Za več informacij in možnosti glede popravila platišč nas lahko pokličete na +386 1 2800 880 ali nam pišete na info@b-f.si.