Product was successfully added to your shopping cart.
0izdelkov

Vaša košarica je prazna

Napredno iskanje po trgovini

HRAMBA PNEVMATIK

Želite svojim zimskim pnevmatikam privoščiti primeren poletni počitek? Potem morate poskrbeti za ustrezno hrambo pnevmatik.

Če boste pnevmatike skladiščili sami, potem morate za njih ustrezno poskrbeti, saj bodo le tako ohranile dolgo življenjsko dobo. Poleg tega so pnevmatike edina stična točka vozila s cestiščem, zato vplivajo na varnost oseb v vozilu. Tako je izrednega pomena, da so brezhibne.

Shranjevanje pnevmatik

Pravilno shranjevanje pnevmatik


Upoštevajte naslednja pravila:

  • Najprej pnevmatike temeljito očistite, tako da odstranite vse kamenčke, blato in drugo umazanijo, ki so se zagozdili v profil pnevmatike.
  • Pnevmatike shranjujte v temnem, suhem in hladnem prostoru. Izogibajte se ostrim predmetom in toplotnim virom, različnim topilom in drugim kemičnim snovem, prav tako pa tudi sončni svetlobi. Izogibajte se kurilnicam!
  • Pnevmatik prav tako ne smete izpostavljati sončni svetlobi.
  • Na pnevmatike ne odlagajte težjih predmetov.

Pnevmatike hranite tako, da jih polagate eno na drugo (ležijo na boku). Pnevmatike z platišči morajo ostati napolnjene z zračnim tlakom. Nepravilna hramba pnevmatik lahko povzroča različne deformacije.

Še dodaten nasvet: Preden boste pnevmatike odstranili z vozila, si označite, ali so se nahajale na prednji ali na zadnji osi. Tako boste naslednjo sezono lahko brez težav zamenjali prednje pnevmatike z zadnjimi in tako poskrbeli za njihovo enakomerno obrabo.

Hramba pnevmatik na servisu

Nimate ustreznega prostora in razmer za shranjevanje pnevmatik? Se vam poraja vprašanje, kam z pnevmatikami? Potem prepustite skrb za vaše pnevmatike strokovnjakom. V našem podjetju bomo za vaše pnevmatike poskrbeli tako kot za svoje, in sicer po zelo ugodni ceni. Hranili jih bomo v idealnih pogojih in po priporočenih navodilih proizvajalcev.

Prednosti shranjevanja pnevmatik pri nas:

  • Ni si vam potrebno razbijati glave, kam boste shranili pnevmatike.
  • Lahko ste povsem brezskrbni, saj bo za pnevmatike odlično poskrbljeno.
  • pnevmatike bomo skladiščili na pravilen način.


Za več informacij o možnostih in prednostih hrambe vaših pnevmatik nas lahko pokličete na +386 1 2800 880 ali nam pišete na info@b-f.si.