Product was successfully added to your shopping cart.
0izdelkov

Vaša košarica je prazna

Napredno iskanje po trgovini

MENJAVA BRISALCEV

Menjava brisalcev

Vsakemu vozniku je povsem jasno, da je dobra vidljivost v vsakem trenutku izrednega pomena za varnost v prometu. Pri tem igrajo zelo pomembno vlogo prav kakovostni brisalci, ki vam priskočijo na pomoč v slabih vremenskih pogojih. Žal pa se še tako kakovostne stvari tudi obrabijo in tako je tudi z metlicami brisalcev.

Kdaj je potrebno zamenjati metlice brisalcev?

Priporočljivo je, da se metlice brisalcev zamenjajo v rednih intervalih, saj boste le tako dosegli odlično zmogljivost brisanja. Najbolje bi bilo, da jih zamenjate kar vsako leto. Guma, ki ima stik s steklom, v tem času otrdi ter dobi manjše raztrganine in nezaželene posledice so tu.

Na žalost se veliko voznikov vozi z metlicami brisalcev, ki ne delujejo več pravilno. Zato jih zamenjajte takoj, ko zaznate določene težave. Te težave pa so naslednje: brisalci na steklu puščajo črte, umazanijo in sledi, naredijo meglico ali pa preskakujejo in škripljejo.

Kaj lahko storite, da metlice brisalcev ne uničite prehitro?

  • Z brisalci nikar ne brišite po zamrznjenem steklu.
  • Prav tako z brisalci ne brišite po suhem steklu, saj pri tem nastane trenje, ki uničuje gumico.
  • Poskrbite, da bo vetrobransko steklo vozila čisto.
  • Redno čistite tudi brisalce.
  • Če bo vaš avto poleti dolgo stal na soncu, potem privzdignite brisalce, saj boste s tem preprečili, da bi se metlice zapekle na steklo.
  • Tudi pozimi, ko zmrzuje, dvignite brisalce. Guma se lahko na steklo namreč primrzne in poškoduje.


Za vedno jasen pogled na cesto

Ali vaši brisalci niso več tisto, kar bi morali biti? Potrebujete nove? Namestitev novih metlic za brisalce je večinoma enostavna, a lahko manj spretnim vseeno predstavlja manjše ali večje težave. Zato smo tukaj mi! Obiščite nas in brisalce vam bomo zamenjali v nekaj minutah. Poskrbeli bomo, da bodo pravilno obrnjeni ter s tem omogočili njihovo pravilno delovanje.


Za več informacij o možnostih glede menjave brisalcev nas lahko pokličete na +386 1 2800 880 ali nam pišete na info@b-f.si