Product was successfully added to your shopping cart.
0izdelkov

Vaša košarica je prazna

Napredno iskanje po trgovini

Načini plačila in dostave

DOSTAVA NA VAŠ NASLOV

Izdelke na zalogi vam dostavimo na naveden naslov v roku 48 ur upoštevajoč delovne dni.

V kolikor v trgovini ne poteka akcija "brezplačna dostava" ali niste kupili izdelka, pri katerem je navedena brezplačna dostava, strošek dostave naročenih izdelkov plača kupec. Strošek dostave se prikaže v nakupovalnem vozičku in se prišteje k skupnim stroškom nakupa.

Za pnevmatike na zalogi je dobavni rok 48ur dobavni rok začne teči ob izdaji e-poštnega sporočila. V kolikor je sporočilo izdano do 12. ure, začne dobavni rok veljati istega dne, v nasprotnem primeru pa z naslednjim delovnim dnem. Dobavni rok za posamezne izdelke je zapisan pri podrobnem opisu vsakega izdelka.

Kadar se pri nakupu odločite, da boste znesek poravnali po povzetju, prične dobavni rok veljati od dneva izdaje e-poštnegasporočila. V kolikor je sporočilo izdano do 12. ure, začne dobavni rok veljati isti dan, v nasprotnem primeru pa z naslednjim delovnim dnem. Dobavni rok za posamezne izdelke je zapisan pri podrobnem opisu vsakega izdelka.

Z nakupom in izbiro dostave z dostavno službo se kupec strinja, da se zaradi lažje komunikacije med njim in dostavno službo nadostavni obrazec zapiše telefonska številka, ki je bila podana ob nakupu.

TRENUTNI STROŠKI DOSTAVE

Strošek dostave je 3.7 € na paket (paket = 2 pnevmatiki)

Strošek vplačnine ob gotovinskem plačilu pri prevzemu: 1.00 EUR

ČAS IN POGOJI DOSTAVE:

Dostavo blaga vrši dostavna služba GLS ali DPD vsak delovni dan med 8.00 in 17.00 uro. Kupec bo s strani dostavneslužbe o dostavi predhodno obveščen po elektronski pošti. Kupec zagotovi prevzem blaga v času dostave nanaslovu, ki ga je navedel ob naročilu oziroma se dogovori o času in kraju prevzema z dostavno službo.

V primeru težav z dostavo vaše pošiljke ali morebitnih poškodb se obrnite na GLS d.o.o. >> https://gls-group.eu/SI/sl/gls-kontakt, oz. na DPD d.o.o. >> https://www.dpd.com/si/home/o_dpd/kontakt

  • GLS: tel.: +386 1 500 11 50 ali +386 1 500 11 90.
  • DPD: tel: +386 (0)2 330 22 60.

DOSTAVO IZVAJAMO PREKO DOSTAVNE SLUŽBE: GLS d.o.o. >> https://gls-group.eu/SI/sl/gls-kontakt in DPD d.o.o. >> https://www.dpd.com/si/home/o_dpd/kontakt

Naprošamo vas, da o morebitnih težavah obvestite tudi nas na elektronski naslov: info@b-f.si.

LASTNI PREVZEM

Pnevmatike lahko prevzamete na sedežu podjetja Pneumatic B&F na Dolenjski cesti 138, 1000 Ljubljana. Prevzem na Dolenjski cesti je brezplačen.

PLAČILNE METODE

1. Plačilo z gotovino po povzetju

Vrednost nakupa poravnate z gotovino po povzetju direktno dostavljavcu. 

2. Plačilo po predračunu

Pri izbiri plačila po predračunu boste na vaš elektronski naslov podatki o naročilu s podatki za plačilo predračuna (e-poštno sporočilo "naročilo"). Elektronsko naročilo poleg podatkov naročila vsebuje tudi navodilo za izvedbo plačila. Znesek lahko poravnate s plačilnim nalogom preko katere koli banke, spletne banke, pošte, ... V kolikor v 48 urah od izdanega e-poštnega sporočila "obvestilo" ne bomo prejeli potrdila o vašem plačilu, bo vaš nakup zavrnjen. Po 48 urah bodo izdelki zopet naprodaj.

Po plačilu blaga vam bomo z izbrano dostavno službo v dobavnem roku dostavili izdelke, oziroma jih sami prevzamete na sedežu našega podjetja Dolenjska cesta 138, 1000 Ljubljana.

Pri plačilu po predračunu prejmete 1% popusta na celoten nakup.

3. Plačilo s kartico ali gotovino ob prevzemu na Dolenjski cesti 138, 1000 Ljubljana

Vrednost nakupa poravnate z gotovino ali plačilno kartico ob prevzemu na Dolenjski cesti 138, 1000 Ljubljana.

Plačilne kartice:

  • - Maestro

  • - Visa

  • - Matercard

  • - Diners

Plačilo z plačilno kartico je možno le v primeru lastnem prevzemu na Dolenjski cesti 138, 1000 Ljubljana.