Product was successfully added to your shopping cart.
0izdelkov

Vaša košarica je prazna

Napredno iskanje po trgovini

HITRI SERVIS

Hitri servis: sproti odpravite napake na vozilu in podaljšajte njegovo življenjsko dobo!

Pri vsakem vozniku mora biti na prvem mestu prav varnost v prometu. Le-ta pa ni odvisna le od vožnje voznika, temveč tudi od tega, kako tehnično brezhibno je vozilo. Le z rednim vzdrževanjem vozila lahko pripomoremo k bistveno manjšemu nastanku večjih okvar na avtomobilu, ki nam lahko še kako izpraznijo denarnico.

Hitri servis za redno vzdrževanje vašega jeklenega konjička

Veste, kaj je hitri servis vozila? Tak servis zajema osnovne kakovostne storitve in popravila, ki so izvedena na podlagi naših dolgoletnih izkušenj ter obsežnega znanja. Hitri servis je namenjen vsem, ki želijo pravočasno preprečiti večje napake na vozilu, ki so nastale zaradi dolgotrajnega zanemarjanja drobnih napak. Na tak način prihranite tudi denar. Hitri servis nima čakalne vrste in delo je opravljeno takoj. Izvede pa se glede na priporočila proizvajalca vašega avtomobila, torej enkrat letno ali pa po intervalih na približno 15.000 do 30.000 prevoženih kilometrov (po navodilih proizvajalca).

Hitri servis je priročna, kakovostna in hitra storitev

V naših strokovnih mehaničnih delavnicah vam v sklopu hitrega servisa nudimo vrsto mehaničnih storitev, s katerimi bomo zagotovili brezhibnost vašega jeklenega konjička. Tako zamenjamo motorno olje, poskrbimo pa tudi za menjavo vseh filtrov. Zamenjamo torej filter zraka, filter olja, filter zraka kabine ter filter goriva, in sicer po zelo ugodni ceni. Hitri servis opravljamo za vse vrste osebnih vozil. Zagotavljamo vam storitev, ki bo opravljena hitro, pri delu bomo uporabljali le kakovostne dele, na koncu pa vam glede na vaše želje tudi prijazno svetovali. Poskrbeli bomo, da bo vaše vozilo pripravljeno na pot.

Naša servisna delavnica je opremljena s sodobno opremo in s strokovnim kadrom

Pri nas pa so zaposleni le izkušeni in usposobljeni serviserji. Vabimo vas, da svoje vozilo pripeljete k nam, zadovoljni boste z opravljeno storitvijo. V primeru, da imate še dodatna vprašanja v zvezi s hitrim servisom, se lahko brez skrbi obrnete na nas in na naše strokovne avtomehanike!

Želimo vam varno vožnjo ter veliko užitkov na poti!

Za več informacij in možnosti o hitrem servisu nas lahko pokličete na +386 1 2800 880 ali nam pišete na info@b-f.si