Product was successfully added to your shopping cart.
0izdelkov

Vaša košarica je prazna

Napredno iskanje po trgovini

Varna vožnja, varna zmaga

Kupite 4 nove letne ali celoletne pnevmatike Michelin v času trajanja kampanje pri enem od prodajalcev, ki sodelujejo v kampanji in se registrirajte, da prejmete vavčer!

 1. Izdelki, ki so predmet te kampanje so nove letne pnevmatike blagovne znamke Michelin in pnevmatike CrossCimate, za osebna, lahka tovorna in 4X4 vozila.
 2. Najkasneje v 7 dneh od opravljene registracije, bodo sodelujoči v kampanji prejeli obvestilo o registraciji (sporočilo s potrditvijo). Če je registracija veljavna, bo udeleženec v sporočilu s potrditvijo prejel tudi nagrado.
 3. Skupna vrednost nagrad je 26.500 EUR, z vključenim DDV.
 4. Pravila kampanje so vsem sodelujočim brezplačno na vlijo na spletni strani www.michelin.si, kjer so tudi informacije o pliitiki zasebnosti in varstvu podatkov.
 5. Za več informacij o statusu registracije nas, prosimo, kontaktirajte na: promo.michelin@ota.ro
 6. Kampanja velja, dokler ne poidejo zaloge.
 7. Kampanja velja samo v okviru mreže Michelinovih prodajalcev, ki sodelujejo v tej kampanji. Seznam sodelujočih prodajalcev je na vlijo na www.michelin.si.
 8. Vsak udeleženec se lahko registrira samo enkrat in lahko pridobi samo eno nagrado, četudi bi kupil več kakor 4 nove letne pnevmatike Michelin ali Michelin CrossClimate.
 9. Nagrade v kampanji so: 200 Supernova vavčerjev v vrednosti 20 euro in 100 Netflix vavčerjev v vrednosti 25 euro in 250 Supernova vavčerjev v vrednosti 50 euro in 150 Netflix vavčerjev v vrednosti 50 euro.
 10. Slike so samo ilustrativne.
 11. Kampanja poteka v času od 15. marca do 15. junija 2023. Pnevmatike morajo biti nabavljene v navedenem času.