Pneumatic B&F d.o.o.  |  Dolenjska cesta 138  |  1000 Ljubljana  |  Tel.: +386 1 2800 880  |  Delovni čas: pon-pet: 08:00 do 18:00, sobota: 08:00 do 13:00

Gume, zimske in letne pnevmatike

Zamenjajte gume z naročilom preko spletnega obrazca in z obiskom našega hitrega servisa.

Košarica (0)
Košarica
Vaša košarica je prazna.
Iskalnik pnevmatik
Iskalnik platišč


Premer:
Širina:
Razmak:

Izberite kriterije:

Pogoji poslovanja

Z vstopom in uporabo spletne trgovine sprejemate in se zavezujete upoštevati v nadaljevanju navedene pogoje uporabe. Pridržujemo si pravico do spremembe teh pogojev brez predhodnega obvestila.
Pred uporabo spletne trgovine vas prosimo, da si preberete pogoje in določila, ki zadevajo poslovanje spletne trgovine na spletnem naslovu http://www.b-f.si/.

V kolikor imate kakršnokoli dodatno vprašanje ali želite dodatno pojasnilo v zvezi s kateri od spodaj navedenih pogojev in določil nam pišite na b2c@b-f.si in z veseljem vam bomo posredovali odgovor.

 

SPLOŠNO


Vsebina in omejitev odgovornosti

Spletna trgovina vsebuje informacije ter ponudbo izdelkov iz prodajnega programa družbe Pneumatic B&F d.o.o. ter informacije, ki so posredno povezane z omenjenimi izdelki.

Družba Pneumatic B&F d.o.o. se bo trudila za nemoteno delovanje spletne trgovine vendar ne prevzema odgovornosti za morebitno moteno delovanje ali ne-delovanje. Pridržuje si pravico do spremembe spletne trgovine brez predhodnega obvestila.Pravice intelektualne lastnine

Celotno spletno mesto, vključujoč obliko in vsebino, je zaščiteno s pravicami industrijske in intelektualne lastnine. Vse pravice so pridržane.


Uporaba informacij in gradiv

Uporabnik lahko uporablja vsebine na spletnem mestu izključno za svojo osebno rabo. Dovoljeno je nalaganje in tiskanje informacij in gradiv z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene. Vsaka druga oblika uporabe vsebin spletnega mesta (npr. kopiranje, reproduciranje, ponovno objavljanje, spreminjanje, distribuiranje, prevajanje, elektronska obdelava) v komercialne namene je brez predhodnega pisnega dovoljenja družbe Pneumatic B&F d.o.o. prepovedana in je lahko predmet kazenske oziroma odškodninske odgovornosti.


Varstvo podatkov

Vsi podatki, ki jih družbi uporabnik posreduje preko spletnega mesta bodo uporabljeni izključno za lastne potrebe družbe in jih v nobenem primeru ne bomo posredovali tretjim osebam. Vse osebne podatke družba Pneumatic B&F d.o.o. varuje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

CENE

Vse cene so izražene v EUR in vključujejo davek na dodano vrednost.

Pridržujemo si pravico do spremembe cen. Veljavna cena je tista, ki jo je kupec potrdil v postopku spletnega naročanja in je zavezujoča za prodajalca in kupca.

Fotografije pnevmatik v spletni trgovini so simbolične. Pnevmatike so fotogrofirane na platiščih, cene veljajo izključno za pnevmatike in ne vključujejo platišč.

NAROČILO


Blaga

V spletno trgovino je vključen enostaven iskalnik s katerim lahko po različnih kriterijih poiščete za vas primerno blago. Ob vsakem posameznem artiklu so podane osnovne informacije, ki jih potrebujete za pravilno odločitev nakupa. Pri večini artiklov so vam na voljo tudi dodatne opisne in slikovne informacije.

Postopek naročanja je enostaven in prirejen tako, da lahko v nekaj korakih opravite nakup.

V rubriki Moj račun, kupec lahko spremlja svoja naročila in nakupe. Naročila, nakupe in z njimi povezana določila o medsebojnih pravicah in obveznostih je možno natisniti, s čimer se smatra, da je prodajalec izpolnil obveznost posredovanja obveznih podatkov na trajnem nosilcu.


Rezervacija termina montaže

V spletni trgovini je v vseh fazah nakupa ali pa ločeno ponujena storitev spletne rezervacije termina za montažo. Kupec lahko v naprej rezervira časovni termin v katerem bo prišel na montažo pnevmatik v servisni center ponudnika na Dolenjski cesti 138 v Ljubljani.

Prodajalec - ponudnik storitve zagotavlja kupcu, da mu bo ob rezerviranem terminu nudil prosto servisno linijo. Ponudnik ni dolžan držati proste servisne linije v kolikor se kupec v sprejmnici servisa ne zglasi najmanj 10 minut pred rezerviranim terminom.DOSTAVA

Dostava kupljenega blaga preko hitre pošte je brezplačna kjerkoli v R Sloveniji. Za blago na zalogi garantiramo dostavo na naveden naslov v roku 48 ur upoštevajoč delovne dni.

Lastni prevzem blaga se opravi na sedežu prodajalca na naslovu Dolenjska cesta 138, Ljubljana. Za blago na zalogi je lasten prevzem mogoč najkasneje v roku 24 ur od potrjenega naročila, za blago, ki ni na zalogi po obvestilu prodajalca, da je blago prispelo na zalogo.

  

 

PLAČILO

Blago naročeno preko spletne trgovine kupec lahko plača pred odpošiljanjem blaga na poslovni račun prodajalca na osnovi ponudbe ali v gotovini dostavljalcu v primeru izbire dostave s hitro pošto.

Ob lastnem prevzemu blaga v servisnem centru lahko plačate v gotovini ali s plačilnimi karticami Maestro, Visa, Eurocard mastercard, Diners ali American express.

Plačilo v okviru spletne trgovine ni možno. Od kupca ne zahtevamo nikakršnih podatkov o plačilnih karticah ali drugih plačilnih sredstvih.

Na rok rezervacije blaga je kupec opozorjen ob potrditvi nakupa. Kupec mora upoštevati rok za prevzem ali plačilo sicer ne jamčimo dobave oziroma smatramo oddstop kupca od nakupa.

 

 

VRAČILO

Kupec ima v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov pri pogodbah sklenjenih na daljavo pravico, da v petnajstih dneh odstopi od nakupa tako, da prodajalca pisno obvesti o odstopu od pogodbe brez navedbe razloga. V primeru, da je kupec blago že prejel in od pogodbe odstopi, mora blago nepoškodovano in v nespremenjeni količini prodajalcu odposlati v petnajstih dneh po sporočilu o odstopu od pogodbe. Kot odstop od pogodbe se šteje tudi, če kupec v petnajstih dneh od prejema blaga le-to vrne prodajalcu.

Kupec nima možnosti od odstopa od pogodbe in vračila blaga v kolikor gre za pnevmatike, ki jih je kupec že montiral na platišča.

 

Stroški vračila blaga v celoti bremenijo kupca.

Prodajalec bo v primeru odstopa od pogodbe oziroma vrnjenega blaga kupcu vrnil vse morebitne zneske plačil, najkasneje v roku petnajst dni od dneva prejema sporočila o odstopu oziroma prejema vrnjenega blaga.

 

REKLAMACIJE

Za blago kupljeno v spletni trgovini veljajo splošni garancijski pogoji, ki veljajo za blago kupljeno klasično, v prodajalni. Reklamacijo uveljavljate pri prodajalcu, uvozniku, zastopniku ali pri proizvajalcu z računom in garancijskim listom.


IZVESODNO REŠEVANJE SPOROV

Z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov se v slovenski pravni red prenaša Direktiva 2013/11/EU Evropskega parlamenta in Sveta z dne 21. maja 2013 o alternativnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2006/2004 in Direktive 2009/22/ES (UL L št. 165 z dne 18. 6. 2013, str. 63). V skladu s 3. točko 32. člena ZisRPS Uradni list RS, št. 81/15 ponudnik ne priznava nobenega izvajalca IRPS, kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sproži v skladu s tem zakonom.
Pneumatic B&F d.o.o. kot ponudnik, ki se ukvarja s spletno prodajo in spletnimi storitvami, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za SRPS, ki je potrošnikom na voljo tukaj.